Jag älskar emoljis. Gör man inte glada gubbar i sms eller liknande så får jag ofta för mig att de är arga på mig haha dock är de aldrig så.

Jag älskar min morgonrock, mitt absoluta favisplagg. Åker på så fort jag kommer hem!

Jag älskar nattamat. Så dumt men tycker det är så svårt att motstå och det är omöjligt att somna på en tom mage.

Jag föredrar att älska än att hata. Hatar ordet hata, så jag brukar uttrycka mig att jag "ogillar" istället.

Jag svär inte, typ. Kan hända att jag gör det på engelska under speciella tillfällen då det på något sätt känns lindrigare. Men egentligen föredrar jag nog att ha ett fint ordförråd :)

Jag är expert på att överanalysera saker vilket kan ha för och nackdelar. Jag tror jag lär mig mycket och växer som person men det blir jättelätt att stänga in sig själv och börja tänka destruktivt om det blir för mycket.

Blir ofta trött på mig själv över hur jag beter mig mot andra människor. Har extremt höga krav på hur jag vill vara som person så jag blir så besviken på mig själv när jag inte alltid behandlar mina medmänniskor med den respekt och kärlek de förtjänar.

Jag är en ganska deep person som kanske resonerar mer som än 35 åring än en 17 åring i många fall. Därför har många unga väldigt svårt att förstå sig på mig och jag tycker det är så mycket lättare att socialisera med äldre människor.

Jag har jättesvårt för att koppla av och bara vara. Min kalender är nästan alltid fullproppad med saker som behövs göras tills den dagen kroppen säger ifrån och jag blir sjuk. Kan tänka mig att det inte är för hälsosamt så jag bör nog hitta någon slags balans inom en snar framtid.

Jag har jättesvårt att bestämma mig över hur jag vill gå vidare med mina sociala medier. Känner ofta att jag bara vill försvinna under jorden och lägga ner allt i hopp om att kanske lägga den tiden på något mer viktigare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments