Ja den frågan har vi nog alla ställt oss själva någon gång. Vi människor har många frågor men allt för få svar. Men det är en del av livet så och det är väl det som gör det lite spännande, vi vet inte alla svar. Men det vi kan göra är att tro på något eller bara acceptera, eller kanske både och.

Under tonåren så skulle jag nog säga att man kan vara rätt vilsen, man kan känna sig allmänt lost och få lite halvt panik över att man faktiskt är på väg att växa upp. Kanske någon känner igen det här. Man är rädd vad folk ska tycka, man är rädd att folk ska döma. Den person som man egentligen är. Så man är inte sig själv. Det är som att man tvekar, stannar upp att våga vara sig själv. Alla kanske inte känner så men vi kan alla utvecklas till att bli en bättre människa. Alla är olika men precis lika unika. Det finns ingen annan som kan vara du bättre än just du, men det du kan göra är att sträva efter att vara en bättre version av dig själv.

Idag tänkte jag att du skulle få en bättre överblick på vem just du är. När man får en konkret överblick så är det lite lättare att förstå.

Så nu behöver du en penna och ett papper.

Börja med att skriva ner allt som du tycker är bra om dig själv.

Du kommer säkert märka att dessa saker troligen inte är ytliga saker som ”jag har fint hår” utan kanske mer jag är snäll, rätt generös osv. Inom den kommande veckan, månaden eller vad du nu känner, försök att använda dina bra egenskaper så mycket du bara kan.

Nästa fråga är, hur vill du bli framstå som person?

Sen kommer vi till en liten svårare fråga, hur uppfattar andra dig? Här kanske du behöver lite hjälp på traven, från en vän som du litar på, eller någon som känner dig bra. Men tänk på att inte bli arg om personen skulle säga något som inte du gillar, personligen så tycker jag att det är bra att veta om det är något som jag skulle kunna förbättra.

När du nu har svarat på alla frågor och fått fundera lite… Hur ska du gå tillväga för att framstå som den personen som du vill vara? :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments