Maj.
Min gamla klass åkte till Berlin, en väldigt lyckad resa full med skratt och sol. Väl hemma så hade värmen börjat smyga sig på och jag hade shorts för första gången på året. Jag var vädigt glad, våren var ju kommen. Vi hade tårttävling i skolan. Jag, Alice och Linnea laddade upp med massa godsaker för att sedan bubbla och ta ett dopp i poolen. 
 
Juni.
Alice fyllde år och vi firade det med lite birthdaybio. Efter några fantastiska år med världens bästa klass så var det dags att avsluta ett kapitel i livet. I början av sommarlovet drog vi till Nyhem, en mycket bra start på sommarlovet! De spenderades många kvällar nere vid klipporna medans solen gick ner, jag läste tidningar vid pooldäcket tillsammans med färsk frukt, och livet var helt enkelt bättre än bra. I slutet på månaden så åkte jag och mamma på en liten weekend ner till fantastiska Italien, sicilen. 
 
Juli.
Sommaren rullade på och jag och Alice latade oss på klipporna, sol och bad stod på schemat de flesta dagarna. En av höjdpunkterna på hela lovet kom, Hönökonferensen, då tog jag och Alice vårt pick och pack och flyttade. Så grym vecka! En kväll samlades jag och några tjejkompisar för en middag innan mötet vilket var vädligt uppskattat från min sida, utöver det spenderade jag även måna dagar på en ring i polen medans solen stekte. 
 
 Augusti.
Jag och några kompisar åkte ut och la oss ute på vinga för sol och bad, väldigt fin dag. Innan sommarlovet var slut så försökte jag att njuta så mycket jag kunde. Jag och några friendos åkte till Liseberg för en heldag där. Sen som varje sommar så åkte jag även på sommarfaest, perfekta avslutet på en sommar över all förväntan. Därefter kom den där dagen, första dagen på gymnasiet men det gick ju bra det med. :) 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments