Här kommer sista månaderna... :) 
 
September.
Än var sommaren inte över och det var bara ben som gällde. Jag och Alice träffades någon dag efter skolan och satte oss och fikade på en uteservering. Denna månad var jag även rätt hurtig då jag tränade och en dag blev jag bjuden på frukt efteråt. Vi hade en liten reuinon med gamla tjejerna i klassen över en fika. Klippte av mitt då jättelånga hår, men de växte ut lika fort igen. Flyttade även hos min kusin i Kungälv en vecka vilket var riktigt kul. Måndaden avslutades med en photoshoot med fina Emma, åh ljuset var så ljuvligt den kvällen! 
 
Oktober.
Fotade väldigt mycket denna månaden bland annat 2 små sötnötar och det blev även en photoshoot med Linn och Elin. Bodde bokstavligen i min nya mysiga ponsho, ägnade även hel del tid på min nya ajfån. Det vankades kalas och under lovet så fixade jag och Alice till ännu en pangbrunch, såså gott! Vi gjorde även ett besök på den då nyöppnade Vapiano vilket smakade väldigt gott. 
 
November.
Hösten smög sig på och jag och mamma var inne i staden och shoppade lite tillsammans. Även skolan var i full fart och jag njöt av varje sekund av solen då den inte visade sig allt för ofta under den här perioden. Övningkörde med den nya bilen, bakade bagebröd sådär någongång innan juletid och för att få lite mer julkänslor så blev det ett besök på julmarknaden nere i Klåva. 
 
December.
December kom men så värst kallt var det inte. Första terminen på gymnasiet var avklarat, tiden sprang bokstavligen iväg och jag har aldrig i hela mitt liv tyckt att skolan har varit såhär intressant och lärorikt. Julpynt och julgran kom upp i huset och det var rena tomteverkstaden nere i mitt kök. Sen var det julfirande med massa mat fantastisk gemenskap... Mycket bra avslut på både månaden och även året. Om jag får säga det själv så har detta året varit över all förväntan, så G.A.L.E.T bra! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments