Du som läser detta har ett liv. Ett liv. Man färdas framåt genom ljus och mörker, man växer i sig själv och förstår att livet är en gåva. En gåva som man ska ta vara på, leva varje dag som om den vore den sista. Ta hand om alla människor som man älskar. Vår tid på jorden är dyrbar. Man vet aldrig vad som kan hända.

Du kanske har drömmar om hur ditt liv skulle vilja se ut. Kanske står du inför gymnasiestart, kanske du söker du jobb, kanske du har svårt att klura ut vad just du vill göra här i livet. Jag vet inte hur ditt liv ser ut just nu men jag tror att alla har en längtan, en dröm om vad de skulle vilja göra.

Jag ser på livet lite som ett stort bord fullt av olika tårtor, tårtorna i det här fallet är möjligheter, vi har så mycket möjligheter i livet. Tyvärr är det så att många människor liksom fastnar på en och samma tårta, man känner sig för bekväm för att våga pröva en ny tårta. Vi människor har svårt att gå ur vår bekvämlighet zoon, det är för skrämmande på något sätt, men när man tar steget och vågar gå ur sin bekvämlighet zoon det är då du börjar utvecklas.

Så om du har en dröm, inte trivs på ditt jobb eller vad det nu kan vara. Pröva en ny tårta. Jag säger inte att det kommer bli lätt som en plätt men du har möjligheten att pröva så go for it! Se hinder och problem som något att ta sig förbi, över och klara istället för något som står i vägen för dig. Du är kapabel till att göra så mycket mer än vad du tror. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments