Snart nytt år. Har haft ett fantastisk år, det har gått lite upp och ner men vilka roliga minnen man har fått! Har växt så sjukt mycket i mig själv, fotograferingen, min tro, på längden haha... Lärt mig så mycket detta året. Känner mig riktigt taggad på 2013, det är mitt år! Ska satsa på fotograferingen och bloggen, min dröm håller på att bli sann... åh seriöst svårt att fatta! Så glad, tacksam, lycklig...?

 

Gjorde lite mål förra året, nästan som nyårslöften... Men nu blir det inga löften bara massa grymma mål att stäva efter. Okej ett löfte, skratta, skratta, skratta, man kan aldrig skratta för mycket! Jag vill tack alla ni som har följt min blogg detta året! Så fruktansvärt kul att se hur ni bara har blivit fler och fler och fler ska de bli, förhoppningsvis! ;) Ta hand om er, och du som läser detta är GRYM....Glöm inte de! ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Pappa och jag var ute på en lite fotopromenix förut, så fiint här! Förutom att fota så har jag varit och tagit massage, underbart skönt! De har regnat här hela dagen så har inte varit så mycket ute.... Suttit och jobbat här större delen av kvällen, åh gillar och säga det! Låter lite vuxet haha! Hjälpvadlöjligjagär ;) Nu är de bara drygt 2 veckor kvar här sen bär de av hem igen. Vill åka hem saknar alla men de är allt bra skönt här med! Nu ska jag städa undan här, och fixa lite mer med min hemsida... Haha, ni får veta mer nästa år! ;)
 

Likes

Comments

 Tack vare pizza ugnen en trappa ner kan så man göra en helt egen pizza! På bild ser ni min mumsiga special, alltid lika god!

Batteriet till kameran är slut och Dao har lånat sladden till laddaren haha och jag har ingen aning vart den har tagit vägen, känns väldigt bra! Idag som alla andra dagar har vi inga större planer, kanske gå upp till marknaden en sväng, bada lite o.s.v. Efter nyår så är de tänkt att vi ska flyga upp till Bangkok i några dagar och shoppa och kolla runt lite där, sen på hemvägen stanna till och hälsa på lite släktingar. Det ska bli riktigt kul och få se Bangkok har nämligen aldrig varit där innan. Nu svettas jag ihjäl här så dags för ett dopp i de blå! Vi hörs lite senare! :)

Likes

Comments

Av alla dagar vi har varit här nere så måste jag nog säga att denna har varit den bästa! Vaknade upp någon gång vid 12, åt svenska pannkakor till frukost eller snarare lunch. Sen åkte vi till Thai life, som är en stor spa-resort. Dock var vi inte där och kolla utan vi åkte ner till deras strand och snackade lite, tog ett dopp i de blå m.m. Till sist så åkte vi till Rubens kompis föräldrar som har ett himla fint hus med pool och grejer. Vi var där ett tag åt jätte go mat (grillat) och jag och Elias badade väl större delen av tiden. Nu är jag tillbaka på restaurangen, nästan fullt så jag hjälper nog till och servera lite. Ska även försöka ta tag i lite jobb, planera lite inför 2013... Åh kommer bli så himla grymt! ;)

Likes

Comments

 Lovely sunset, unknown models.. Haha ?

Idag är de den 26 December, vilket är årsdagen för tsuamin. Tänker på alla er som har mist någon i denna tragiska händelse... ? Varmaste dagen på länge, drygt 32 grader... och de ska bli varmare. Phuu!  Badat lite, ätit pizza i solnedgången, tagit en kvällsmassage, kört moppe och snart ska jag troligen vidare till en festival! Have 2 go now, bye! :)

Likes

Comments

Åh visst är den fin! Köpte den för drygt 100kr på Central i Phuket, söt, praktisk och det finns ett fack för iphonen!

Likes

Comments