Har ägnat förmiddagen till att städa hela lägenheten, så underbart härligt! Möblerat om i mitt rum också, sen har jag fixat ett litet kontor i köket men de får ni se en annan dag :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite nytt i hyllan. Älskar kaffekopparna! 

Vaknade 12.40 idag. Lite smått ångest över att sovit bort hela dagen. Jag som skulle göra så mycket! Haha låter som ett päron! Förlåt! Men jag har hunnit göra massa läxor, känns så fantastiskt skönt att få det överstökat! Vad som gör hela saken ännu bättre är att jag kan gå hem till farmor och farfar, kan nästan inte koncentrera mig någon annan stans... och farmor som alltid är snäll och hjälper mig! Himla värdigt! Nu är jag hemma redo för att göra vad som helst, men jag skulle nog helst vilja mysa ner mig under massa täcken och kolla på film. Får se vad kvällen har att erbjuda, men kan väl börja med att hoppa in i duschen! :)

Likes

Comments

 Har köpt ett nytt soffbord, så fint, nu måste jag bara komma på vad jag ska lägga i! :)

God morgon på er! Klockan sprang iväg, jag hade tänkt att gå till kyrkan men den planen sprack. Sovit så dåligt i helgen... Var väl lägligt att sova ut en dag som denna! Tänkte fixa lite med hemsidan idag, kanske lite nya bilder och uppdaterad info. Sen ska jag åka och träna och plugga lite! Verkligen haft en härlig långhelg, skönt och vila ut sig lite. Nu laddar jag för några få veckor i skolan. Sen är det sommarlov ?

Likes

Comments