När vi var i Stockholm så kunde jag inte låta bli att köpa ett par Hollister jeans. Sitter som en smäck och de är superbekväma! 

Me like! Blir nog ett par till sen, eller ett par A&F. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

T - shirt - Hollister // Shorts - NewYoker

Ny vecka nya möjligheter och ändå så fastnar jag framför datorn. Kan bli så fruktansvärt depp när jag sitter framför datorn hela tiden, plus lite huvudvärk på det. Dagarna bara försvinner iväg, sover bort dagarna som aldrig förr. När jag väl är vaken så är det datorn som gäller. Då borde ju bloggen vara väldigt uppdaterad. Försöker att blogga men jag får inte fram något. Nu ska jag gå ut. Sätta mig i solen och läsa en bok. Försvinna bort i min egna värld och fokusera på vad som verkligen är viktigt. 

Likes

Comments

 Igår var jag typ halvt död, sov drygt 5 timmar så det förklarar saken. Vi var ute och hade kul, tog vara på den sista dagen av Hönökonferensen som för övrigt blev väldigt lyckad, hela konferensen var helt tipptopp! Längtar redan till nästa år! Well, låg och kollade på GG hela dagen igår... Har bara 1 säsong kvar nu, vad ska jag hitta på sen? Haha! Har inte hunnit göra något vettigt idag heller, sitter fortfarande här i pyjamas kanske är det dags att rycka tag i livet här! Måste packa för jag och Alice ska flytta hemifrån i någon vecka, ska bli riktigt kul! Så nu vet ni hur det ligger till... Massa kramar från mig! ?

Likes

Comments

Linne - Edc // Stickad tröja - Kappahl // Bälte - Missäy // Jeans - Ullared // Loafers - Dinsko // klocka - Michael Kors 

Likes

Comments