Kollade på en enormt bra film idag. Blev så fruktansvärt inspirerad, flera av er har säkert sätt den! Den heter Pay it forward. Handlar om en kille som får en uppgift i början av sin termin i 7:an, nämligen att förändra världen. Flera av hans klasskompisar tar det inte så seriöst, men har gör det! Så han kommer på ett helt fantastiskt system - Pay it forward. Det börjar med att han hjälper 3 stycken människor som i sin tur hjälper 3 människor var, det blir som ett enda stort grymt nätverk. Har även sätt att Nellie Berntsson har börjat #skickavidarenätkärlek grym ide, fått flera fina kommentarer! Vad jag försöker säga med det här är att vi alla kan vara goda medmänniskor, ser du någon som behöver hjälp, ta chansen! Det kan förändra någons liv, behöver egentligen inte vara något märkvärdigt, för vissa kan det räcka med ett leende, en komplimang, eller en kram kanske! Man kan inte hjälpa alla men man kan alltid hjälpa någon! Av slutar texten med ett citat från Moder teresa - Vi kan inte göra storvärk, bara små gärningar av stor kärlek. 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Litet tips om du är ute efter en skinnjacka! Nly trend - Members har nu 70% rabbat! 

Den till vänster kostar bara 179kr och den till höger 209kr

 

 Members är en kanpanjsida och det är nelly.com som har den. Massa rabatter på olika märken i Nellys sortiment. Om du inte är medlem så kan jag skicka en inbjudan! Skriv eran mail i en kommentar bara! :) 

Likes

Comments

Jag har värk i hela kroppen, orkar knappt ställa mig upp... Käre tid, har inte känt mig såhär sjuk på jättelänge. Men det är iaf bättre än i morse! Har legat i sängen halva dagen sen resten av dagen i soffan framför tv:n. Så trååkigt att jag inte orkar göra något. Det blir väl till att fortsätta knarka strepsil och ipren här då haha! Ska nog lägga mig och läsa en bok nu för omväxlingen skull... Och trycka i mig något för min mage kurrar sönder här. Haha Kraaam :) 

Likes

Comments

 Börjar få till det i mitt rum igen! Måste försöka ha det städat hela tiden, blir så jobbigt när man har massa att städa till slut. ^^ Det var en kort vecka i skolan, slutade 12 varje dag dessutom. Lugn start med andra ord. Men nästa vecka börjar allvaret, vi är störts på skolan nu känns lite fail. Alla är så små och söta haha vi har ju även 6:orna på våran skola, kom i håg när vi var 6:or, man tyckte att man var så himla stor... Lol. Idag ska jag åka in till Liseberg med familjen, det var ett tag sen kan man säga! Så nu är det upp till bevis om dom kommer att åka med på allt, kommer bli så tråkigt om bara jag åker haha! Kraaam från mig ^^

Likes

Comments

 

Blev lite oseriösa bilder... Jag kan inte bli bra på bild åsså. Men det är väl där fotografer hör hemma, bakom kameran! 

 

Brillor - Danmark // Tröja - Bikbok // Skärp - Missäy // Jeans - Ginaticot // Boots - Skoboden 

Likes

Comments

Lite smått och gott nu när hösten börjar närma sig... Ska bli mysigt att ta fram alla goa halsdukar ?

Likes

Comments