Min instagram består endast av "vita-ljusa bilder" haha men jag gillar ju det! Och jag vet att flera andra också gillar det så jag lyckades roffa åt mig 1000+ följare tack vare det! Jag är väldigt analytisk av mig, tänker alldeles för mycket. Men ibland kan det faktiskt komma något bra utav det, man lär känna sig själv och växer i sig själv väldigt mycket! Jag har i flera år velat göra så himla mycket stora grejer och nu sitter jag här och bockar av allt, det är dags för mig att komma på något nytt nu! Nya mål, nya drömmar! Det hjälper en att orka igenom allt för man har alltid något man vill nå fram till eller lyckas med. Längtar så efter framtiden, jag vill bli självständig, kunna dra in mina egna pengar, flytta, resa, jobba, hjälpa andra, göra skillnad o.sv. Så taggad på en ny start, so let's do it! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då börjar veckan gå mot sitt slut. Har varit en tuff vecka med lite upp och nedgångar men det finns alltid något positivt med varje dag! Eller hur? :) Istället för att leva kvar i det som har hänt, blicka framåt istället! Jag har börjat uppdatera min instagram flitigt de senaste haha, troligen därför att 5:ans kamera är så mycket bättre än 4:an! Har fått massa mer followers vilket är  jättekul! Varit på ett fantastiskt möte idag, det var dop idag och Alice och Zara döpte sig. Vilken lycka! Är så glad för deras skull! Just nu håller jag på att städa lägenheten, förhoppningsvis kommer jag att fortsätta göra det varje Söndag. Rutiner - Ja tack! Sen ska jag även iväg på tjejgrupp snart, och sen blir det till att planera inför veckan! Hoppas ni mår bra finisar, kraaam ?

Likes

Comments

Topp - Missäy // Jeans - Hollister // Klocka - MK 

Som man har längtat! Fredag & helg. Spenderat eftermiddagen till att planera inför spa-dagen, även åkt runt och satt upp massa affischer! I kväll ska jag ut en sväng, får se vad som händer... :) 

Likes

Comments