Igår var en väldigt trevlig dag... Jag, Alice och Linnea gick till ica och laddade upp med diverse godsaker och satt och bubblade större delen av kvällen sen somna vi halvt framför en film. ^^

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Livet leker, vi har långhelg, värsta nays! ;)

Likes

Comments

Åh haft världens mysigaste helg! Fredagen avslutades i skolan med tårttävling och senare på kvällen blev de brännboll och en hel del tjejer hos mig. Väldigt trevligt! På lördagen stog jag och gjorde vofflor på barnens dag sen gick jag hem och läste/sov. På kvällen var det ungdomsmöte i fillan och efter de så var vi ute ett tag! Igår var de morsdag och då var vi hos mormor och fikade, efter de hämtade vi upp Alice. Sen satte vi oss på i solen på fotbollsplan och njöt av livet lite plus lite fotboll på de! Vi är lediga idag så jag och Alice och Linnea var ute sent inatt och hade girltalk. Vaknade precis här nu och idag blir de pluggdag! Hoppas ni mår bra, kram! :)

Likes

Comments


Hade shorts idag, åh sommarkänslor på hög nivå! Efter skolan så var jag med Matilda en stund, blev en promenad + ett stor paket med daimglass och vattenkrig på det! :) Försöker uppdatera lite mer nu men ni får stå ut med mobilpix! Hoppas ni njuter av solen. Puss ^^ 

Likes

Comments

 


Hej hej bloggen! Idag har det bjudits på sol, värme, fika, kärlek, kunskap, träningsvärk och besök hos far&mor föräldrar. Varit en himla bra dag för att vara en onsdag skulle jag vilja säga. Gillar att var upptagen, få gjort massa saker. Man känner sig... Duktig :) 

Likes

Comments

Är helt blown away av denna fantastiska bok. Har läst den prick 2 gånger och fler kommer det nog bli. Tips, tips. Den finns även på svenska "Förr eller senare exploderar jag" heter den då.
 
Den kommer ut som film i sommar också! Här har ni trailen! :)
 

Likes

Comments