Hej från Italien! Haft en superduperbra dag. Solen skiner och här har vi haft 30+. Vi tog bussen från Trapani som gick längst kusten till den omtalade stranden San Vito vilket tog typ 1,5 timma men det var värt det! Aldrig sett nått likande, så galet fint. Italien slog just Thailand typ. Nu är vi tillbaka på hotellet för att fixa oss lite innan vi ska gå ut och äta. Imorgon ska vi förmodligen åka ut till Favigana en ö som ligger här utan för Trapani. Kameran är med så bilder kommer när jag är hemma igen. Varma kramar :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Njuter av sena sommarkvällar ute till havs. Igår var jag inne på kvällsbio i Göteborgs mysiga sommarregn tillsammans med Alice. Vi såg The fault in our stars och jag var helt mållös efteråt, fällde dock inte en tår även om jag var påväg ett flertal gånger. Filmen var väldigt fin men boken är nog ändå snäppet bättre. Well, annars jag har flyttat upp nu och sovit min första natt i rummet jag växt upp i princip, lite nostalgiskt. Kanske iof inte sov så bra med tanke på att min hjärna bestämde sig att somna vid 03.00 men så kan det bli när man vänder om dygnet totalt. Nu ska jag packa min väska...;)

Likes

Comments
Åkte till Björkö idag istället. Väl hemma har jag rensat lägenheten och flyttat upp lite av mina grejer. Sen blev de lite matlagning också, exprimentera lite... Blev sjukt gott! Nu ska jag träffa Alice för en liten promenix. Fab! Kramiz

Likes

Comments


Skulle egentligen till Björkö en sväng idag men färjan stängde bommen framför ögonen på mig... Blev så lycklig då! Men men jag tog en moppesväng istället, det är vad jag kallar kvalitetstid i detta väder. Sen åkte jag och sa hej till morfar innan jag gick ner och satte mig en stund i Skönnevi med mamma och mormor. Nu har jag legat inne och kollat på Gossip Girl en stund, låg inne hela sommaren och kollade på det förra året lite onödigt... Well har inga direkta planer för kvällen men förhoppningsvis hittar vi på något kul. :) 

Likes

Comments

 
Hallå goingar! Mår ni bra? :) Jag mår bättre nu, så jag har haft riktigt kul de senaste dagarna ändå. Igår orkade jag mig in till stan för en liten shopping runda med Alice, blev så glad när jag för en gång skull hittade lite grejer! B.la grejerna på bilden. Well annars...Har börjat övningsköra nu med, haha asså jag och fordon. Tycker det är så kul! Hoppas ni mår bra. Kramiz kramiz ^^
 
 

Likes

Comments