Såhär sin min lilla bloggplats ut för tillfället. Ganska bekvämt :))
Kom hem rätt sent i natt så jag blev väckt runt 13 då det var lunch. Sedan dess har jag spenderat all min tid till att städat vardagsrummet, köket och toaletten där uppe för mamma. Phu! Hur orkar ni mammor egentligen? Plus barn... Bra jobbat! Har även hunnit städa mitt place också så nu är det ordning och reda. Ska fixa lite fika nu och sen ska jag skriva veckans serie som förhoppningsvis kommer upp senare idag. Ikväll ska jag troligen till Nimbus en sväng sen får vi se vad som händer.
Hoppas ni mår bra. Kram <>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
För er som inte vet så kommer jag att börja på Jensens gymnasie till hösten, där har jag kommit in på handelslinjen. Anledningen att jag fastnade för just Jensens var för att jag gillar verkligen deras upplägg. Jag kommer att gå halvdagar mellan 8.00-12.00 eller 12.00/13.00 - 17.00. Sen har det något som kallas för pedagogisk promenad varje dag, då har man lektion samtidigt som man är ute och får sig lite frisk luft.
 
Som jag har förstått så är det väldigt viktigt att man ska vara självständig, det är mycket eget ansvar o.sv. Man får en Chromebook av skolan och de använder sig av googel apps for education vilket jag tycker verkar vädligt smidigt då man inte får så mycket läroböcker för allt finns redan på datorn, sen kan man även få respons på arbeten av lärare i självaste arbetsprocessen. Under gymnasieperioden har man även en coach som hjälper än att utvecklas och nå de mål man vill. Utöver dessa saker så kommer jag ha 15 veckors praktik då jag går handel och i undervisningen så är det är mycket fokus på entreprenörskap, marknadsföring och ledarskap. 
 
Enligt mig så låter detta som en perfekt skola för mig, det ända som oroar mig är klassen för jag vet ingen som ska börja där. Men jag tror och hoppas att jag kommer att trivas. Om du vill veta om Jensen passar för dig så tycker jag att du ska pröva att göra testet på deras hemsida HÄR

Likes

Comments


Igår fick jag för mig att lägga mig i tid så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men jag somnade dessvärre inte förrän runt 2.00, min dygnsrytm har ju varit allt annat än bra. Hade satt alarm på 10.00 idag, var helt död när det ringde. Men jag pallrade mig upp och gjorde mig lite frukost, jag gjorde fattiga riddare. Det är bara att blanda 2 ägg med lite möjlk + kanel och doppa mackorna i det. Jag brukar avsluta med att hälla lite ljus sirap på. Gott och enkelt! Efter frukosten så gick jag med mamma och kidsen på promenix men vi kom inte så långt för det blev galet varmt. Well nu har vi ätit lite chicken wraps till lunch och tanken är att vi ska gå ner och lägga oss i Skönnevi nu. Önskar er alla en fortsatt härlig dag, vi hörs sedan! :) 

Likes

Comments

Idag har jag spenderat en stund i poolen flytandes i en badring. Mr sol har varit väldigt social de senaste veckorna, cred till han! Jag har även hunnit flytta ner lite mer saker och försökt packa upp allting på sin plats. Känner att allt börjar dra ihop sig nu, sommarlovet börjar sakta men säkert springa iväg och snart är vardagslivet i full gång. Kanske dags att börja ladda upp inför vad som komma skall. Jag är väldigt taggad på att börja gymnasiet, det blir ju lite som ett nytt kapitel i livet och det ska bli spännande att se vad det har att erbjuda. ;)

Likes

Comments

Åhh! Var ute i solnedgången och fota igår med Clara. Var sjukt längesedan jag kände mig inspirerad till att fota. Har dragit ner på fotande väldigt mycket de senaste året just för att jag tycker att det mer kännt som en börda än något som är kul. Jag vill ju inte förstöra min hobby till att bli något som tynger ner mig när det i själva verket ska vara något som lyfter upp mig. Därav anledningen att jag inte fotat så mycket, företaget är fortfarande igång och jag tar emot vissa bokningar men jag är helt okej att ha det lite på sidan av just nu. Jag har fler bilder från fotograferingen att visa så håll utkik i veckan eller gå in och gilla min facebook sida HÄR för att se fler. :)

Likes

Comments

Ett tag var min instagram fullproppad av "vita bilder" som alla påpekade haha. Men jag tycker om den stilen, kanske kommit över allt rosa och gulligt nu iof. Så galet sugen på att göra om mitt rum snart, funderar på att köpa en ny sängstomme till en dubbelsäng och nya påslakan. Man kan göra sjukt mycket genom att bara ändra tyger och justera små detaljer. Yes vi får se hur det blir... men vardagsrummet blev sjukt bra efter jag bytte soffa. Tycker det är väldigt kul att göra om lite, möblera, ibland behöver man lite omväxling för att få en ny start t.ex. :) 

Likes

Comments