Vaknade tidigt helt utan alarm, helt underbart ju! Och bättre blev det, mamma stod och baka bullar. Doften av nybakta kanelbullar är bara mmm typ haha. Jag sitter och planerar veckan nu, lika skönt att få det gjort. Sen har jag även lyckats fixa lite inlägg som kommer att komma upp i veckan. Funderar på att ta mig en promenad nu och kanske fota lite... Men vi får se! Alice kommer förbi lite senare för vi ska bubbla, perfekt avslut på denna veckan :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var en såndär dag när man vaknar och känner att man att allt är jobbigt. Jag som trodde att jag började bli helt frisk men istället vaknar jag upp med världens huvudvärk och hela kroppen bara värker. Sedan sprang tiden iväg och jag fick gjort prick ingenting. När jag inte gör något vettigt så får jag i princip panik och det var så ett bra tag idag. Men efter x-antal avsnitt av 90210 så ville pappa att jag skulle flytta på bilen, men istället för att flytta på bilen så kör jag till farmor och farfar. Haha. Älskar att vara där som ni kanske märkt. Man är alltid välkommen. Tack vare dom fick jag istället en bra dag tillslut.
Slår vad om att ni också har någon som ni uppskattar i eran omgivning, glöm inte att berätta det för dom! :) 
 

Likes

Comments

Idag var vi i Delsjön med skolan och paddla kanot och sen fick vi sluta vid 12. 
Nu är jag hemma igen men ska strax åka till Rörö. Hoppas ni får en toppen helg! :))

Likes

Comments


kofta - Missäy // Linne - Cubus // Shorts - Zara // Skor - Urban project

Likes

Comments

Vilket underbart väder det har varit idag! Som ni kanske såg så åt jag frukost tillsammans med farmor i förmiddags, så mysigt! Vi hade ju första lektionerna idag och det ska bli jättekul att äntligen komma igång med allt, behöver något att göra! Efter skolan mötte jag upp Emma och Alice för en fika, känns så konstigt när man inte träffar varandra varje dag längre. Men det var sjukt trevligt för vi hade massor att snacka om ;) Nu ska jag fixa lite grejer, ta en dusch osv. Pusss

Likes

Comments


Frukost med farmor ute i solen. Dröm! 


Likes

Comments