Nu kan jag checka av de två segaste dagarna på hela veckan. Känns så himla bra! Ändå haft 2 toppen dagar trots att jag slutar sent. Idag måste jag säga att jag har varit väldigt effektiv. Efter 9 timmar i skolan så hade man väl helst bara lagt sig och vilat men av någon konstig anledning så fick jag på bussen för mig att jag skulle höst-städa hela lägenheten. Så härligt att verkligen ha storstädat, det behövdes! Har även möblerat om lite, alltid kul med lite förändring. Ska faktiskt försöka kika på lite nya textilier till mitt sovrum imorgon, bort med allt rosa och gulligt. Istället tänker jag lite mer classy. Det kan nog bli riktigt bra, kul med ett litet höstprojekt. Well nu ska jag lägga mig i soffan och göra precis ingenting. Mys! Hörs imorgon! :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Vaknade upp imorse, klockan var 06.00 och det var kolsvart ute. Var väl inte sådär jättepepp på att hoppa upp ur sängen då asså. Men men hade ju inget större val så. Brukar kolla instagram precis innan jag går upp och då kommer det upp en bild som det stod "Decide every morning that you are in a good mood" Så jag sa till mig själv att detta kommer bli en bra dag och att jag kommer orka igenom hela denna långa dag. Punkt slut. De var inte svårare en så.
 
När jag var på väg till bussen efter skolan så kom jag på mig själv att bara gå runt och le, de var så härligt! Efter jag kom på de så försökte jag få ögonkontakt med människor som jag gick förbi och visst fick jag några leende tillbaka! Delad glädje är dubbelglädje! :) 
 

Likes

Comments

Vilken vecka hörrni! Fantastiskt kul och effektiv men extremt krävande också. Inte förrän idag jag har känt att jag verkligen kan andas ut, och andas in lite ny energi. Och äta lite chokladbollar, mm ni ska veta hur goda mina chokladbollar är. ;)
 
Idag har jag spenderat en heldag på Ullared med Mamma, Maria och Isak. Fick allt med mig lite behövligheter. Min kommande vecka är lite speciell, sista veckan innan prao så mycket som ska bockas av vilket känns jätteskönt! Har även lite fotograferingar på gång så tror de blir en rikigt rolig vecka! :) 

Likes

Comments

Hej bloggen! Har spenderat min dag på Varbergs kurort. Vi var på spa och åt en god lunch. Det var nämligen så att vi åkte dit för farmor och farfar firar guldbröllop, hela 50 år har de varit gifta. Så underbart ju, stort grattis till er! Ska kolla lite serier nu tänkte jag, bara vila för jag är inte riktigt på topp efter denna hektiska veckan...
Mys passar alltså prima nu. Men ska förmodligen ut en sväng ikväll! :) 

Likes

Comments

 
 

- Jag har märkt att jag är en rätt känslofull människa. Men de är inget som jag visar.

 

- Jag älskar kaffe, cola och citronvatten.

 

- Jag gör smoothie varje kväll när jag börjar tidigt och dricker den på bussen så jag kan sova längre

 

- Jag älskar att planera och fixa.

 

- Föredrar att frysa än att svettas. Fast sommaren är ändå bättre än vintern.

 

- Jag har nästan aldrig uppsatt hår för trivs inte riktigt i det.

 

- Jag gillar att pröva nya saker. Skulle t.ex vilka hoppa fallskärm eller bunge jump.

 

- Jag har 3 olika lägen. Antingen är jag seriös/normal, trött och tråkig eller trött och galen. Gillar den sista bäst.

 

- Aldrig haft ett förhållande och det kommer nog tag ett tag innan jag har det.

 

- För att jag ska fungera och vara trevlig behöver jag mat och tillräckligt med sömn.

 

- Har alltid målade naglar och så har de varit de 4 senaste åren.

 

- Gillar inte att bli tillsagt vad jag ska göra, jag kan själv! Haha behöver jag hjälp så frågar jag.

 

Älskar ordet mys och dess innebörd ;)

 

Likes

Comments