Igår hade jag och Alice en spadag på schemat som inkluderade ett dopp i havet, bastu, ansiktsmask och manikyr. 
Precis sådana tillfällen som gör vardagen lite roligare. Så varför inte försöka ha minst 1 sådant tillfälle i veckan :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Köpte en till pocho förra veckan, perfekt nu på hösten! Den här är från h&m och jag betalade 249kr men såg att den bara kostade 99kr på backaplan idag. Så där kan ni göra ett kap! Jag åkte med mamma in till staden idag för lite shopping och så lunchade vi men nu är vi på G hem igen. Har lite skolarbete som jag sks göra klart och städa lägenheten när jag kommer hem.

Sen kommer Alice förbi så ska vi göra i ordning oss tillsammans :))

Likes

Comments

Idag fick jag ett välbehövligt paket på posten... Min gamla mobil är helt knäpp så förhoppningsvis ska denna fungera lite bättre :)) 

Likes

Comments

Tänkte jag skulle prata lite pengar idag, sparande osv. De flesta studenter lever på sitt CSN, det vill säga sitt studiebidrag. Det är 1050kr i månaden som man får. Vissa tycker det räcker och vissa inte. Det beror ju helt på hur mycket man konsumerar. Men tips för er som vill ha lite extra pengar. Tänk efter om du har något du är duktigt på som du kan tjäna lite pengar på, rensa garderoben och sälj gamla kläder, leta efter ett extra jobb i närheten där du bor, om du hjälper till med olika hushållssysslor kanske du kan få en extra slant… Det finns massa möjligheter om man bara har lite fantasi.
 
Jag använder mig av en app som heter ”smart budget” där jag skriver in alla köp och inkomster. Verkligen supersmart att få en översikt och se vad alla ens pengar tar vägen. Jag har några fasta utgifter som jag alltid måste ha pengar till och det är bränsle och mat. Totalt kanske jag lägger 400kr på diesel och bensin.  Resterande pengar brukar oftast gå till mat. www.sevenday.se Men har jag då något över den månaden så brukar jag spara det pengarna. Man kan spara på olika sätt men jag målsparar för det mesta. Oftast är det kläder jag målsparar till typ om jag har gått och suktat efter en snygg jacka. Det blir inte så mycket spontan shopping för min del, har väl delvis blivit inspirerad av Isabella och Pingis bok Economista. Tycker det är bättre att tänka över köpet så man verkligen känner att det är något man kommer att använda, inte bara köper för att det är billigt. 

Likes

Comments

Sitter för tillfället och fixar med lite jobb och tänkte redigera lite bilder från dagens fotografering. Emilia sov ju här inatt, och jag tyckte ändå det blev en vädligt lyckad kväll igår. Så glad och tacksam för att jag har fått en sådan bra vän i klassen! ?? 
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig dag! :)  

Likes

Comments

Det är sådan skillnad nu när man vridit fram klockan. Jag börjar redan känna att julkänslorna smyger sig fram. Haha. Men det är ju väldigt mysigt ändå! Idag har jag varit barnvakt och jobbat. Kom precis hem från en moppesväng så nu  är jag bra nöjd! Ikväll kommer Emilia ut hit och så ska hon sova över. Men innan ska jag laga lite mat till oss. Blir nog mys! Kram :))

Likes

Comments