Åhh så mysigt med första advent idag! Jag tog en välförtjänad sovmorgon fram till 11. Åt lunch, tog en dusch, fixade mig osv. Sen fick jag ett ryck och ville fota lite nya självportätt så jag släpade med mig kamerastativet ut och tog några bilder. Men det slutade med en mobilselfie Istället... Haha! Så kan det gå. :)
 
Nu kom jag nyss hem från en sväng i klåva med Alice, vi var nere och kika runt på skärgårdsmsrknaden och tog en fika. Väldigt mysigt! Nu vaknas det barnpassning framför Dora. Kramkram! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag spenderat större delen av dagen i sängen. Kolla på film, serier i flera timmar. Lyckades ändå komma ut en sväng men kanske inte var sådär jättesmart. Övningkörde en stund, väldigt kul! Skrollar ni ner ett inlägg så ser ni att jag även var med och bakade bagebrö imorse, såså gott! Men var helt färdig därefter, är fortfarande inte helt hundra och jag och inte göra någonting går inte ihop. Blir så uttråkad! Jag som skulle på julmarknad och ha kul ikväll...Haha men jag har insett att det kanske är bättre att jag vilar nu så att jag kan pallra mig iväg till skolan nästa vecka. Massa kul på schemat då så det blir nog bäst så. :) 
 
Hoppas ni får en grym kväll! Med vänliga hälsningar en sjukling.

Likes

Comments

Hello! Tanken var att jag skulle sova ut idag men jag var tvungen att sätta alarm för jag ville ha respons på en uppgift som skulle lämnas 9.30... Men tyvärr så fick jag aldrig något svar. Men får hoppas att jag kan sova lite längre imorgon :) 

Förutom att vila så har jag haft lite julmys med mina gamla tjejkompisar, vi skrev pepplappar till varandra, väldigt uppskattat av alla tror jag. Har en pizza i ugenen nu och sitter bänkad framför idol. Blir myskväll för min del ikväll, väldigt skönt ändå! Kramkram :)

Likes

Comments

Precist läst ut boken som vi läser på svenskan i skolan, Jellico Road. En väldigt knepig bok i början men när alla bitar faller på plats är den såså bra. Är helt tagen. Så tips, ge den en chans! 
 
Det börjar närma sig helg. Denna veckan har varit helt sick, tyvärr har jag också lyckat bli sick. Mycket att göra + lite sömn= feber. Men jag är glad ändå, jag mår psykiskt bra när jag har mycket att göra även om kroppen riktigt hängde med på noterna. Känns till och med synd att missa skolan imorgon... Hade jag aldrig trott om mig själv för något år sedan. Allt handlar om inställningen, sin egen fria vilja att se saker från olika perspektiv och kanske att på så sätt hamna rätt. :)

Likes

Comments