Som ni kanske vet så har jag övningskört ett tag nu, tyvärr är det ytterligare ett år innan jag får ta bilkörkort men jag gillar ju att ligga steget före. Jag har alltid varit fascinerad av olika fordon och därför var det mer en självklarhet för mig att ta mopedkörkort och tack vare det så har man ju mycket gratis både i trafiken och teoretiskt. Trots vana så är det viktigt att friska upp minnet. Jag kände mig ganska osäker kring just teorin under mopedkörkortet och därför tänkte jag dela med mig av en tjänst som säkert är användbara för er i min ålder och ska ta körkort. Nämligen körkortskolan.se som erbjuder tjänster inom körkortsteori både på webben och i mobilen. De har över 1000 körkortsfrågor och dessa är utformade som trafikverket körkortsfrågor vilket gör än extra förberedd inför det riktiga provet. :)
 
Sponsrat inlägg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu är jag på Svensk mark igen! Blev välkomnad av en glad morfar och ett snöigt Landvetter. Synd att de inte är någon snö hemma bara, det är ju så fint.  Snart väntar det mat hos mormor och morfar, ska bli så gott! Det har i princip blivit en självklarhet efter vi varit utomlands och tack vare de står jag ut varje flygresa hem. Haha vilken målbild... Well sen tror jag de får bli en liten powenap för jag ska ut ikväll! Puss & kram :))

Likes

Comments

Nu står vi i hallen och väntar på att våra väskor ska bli upphämtade. Under förmiddagen låg jag på stranden i en sådan där hydda som ni ser på bilden ovan, bara var. Filosoferade om livet, älskar det. Vi ska snart äta lunch på någon resturang innan vi påbörjar våran resa hem till Sverige. Men stort tack till alla ni som hängt med mig här nere i Mexico! Vi hörs i Sverige! Soliga kramar :))

Likes

Comments

Här kommer veckanstips - Avsminkningsservetter! Jag använder faktiskt inte dessa till ansiktet utan till att tvätta rent mitt smink och torka av innuti sminkväskan lite lätt. Blir rent och fräscht på några sekunder och billiga är de också, finns att hitta under 20-lappen :)

Likes

Comments


Först och främst ursäkta att det inte kom upp något inlägg igår, vi var iväg på utflykt hela dagen. Jag hade tidsinställt men de blev något knasigt med tidsskillnaden. För de andra, tack så jättemycket för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg och välkommen ifall någon ny läsare hittat hit! :)

Jag ligger för tillfället i en liten hydda nere vid poolen med en iskall lemonad i handen. Njuter till fullo! Idag är nämligen sista heldagen här nere i Mexico, kan inte fatta att de redan är dags för hemfärd imorgon. Men har mycket kul på schemat när jag kommer hem så de ska nog inte vara några större problem! Nu ska jag fixa morgondagens tipsinlägg och plugga lite,därefter väntar en god lunch. Varma kramar från mig! ;)

Likes

Comments

Topp - Tally weijl // Kjol - H&m // Ringar från ur&penn + mestore.se // Klocka - MK // Styltor - Nly shoes 
Ovan är förmodligen sista outfiten från Mexico så stort tack till min snälla bror som har ställt upp som fotograf!  :)

Likes

Comments