Åh köpte med mig Remi hem idag, såså gott! Blev även ask med sommarfeelings för bara en 10:a! How great? Jag trotsade feber och åkte in till skolan idag ändå, vi skulle på Uf- mässan och jag ville så gärna gå. Dock måste jag säga att det var en riktig besvikelse. Jag hade nog lite för höga förhoppningar... Hittade varken en wow produkt eller tjänst, heller ingen monter som var speciellt tilltalande. Lite synd, hade hoppats på att få lite inspiration till när man själv ska ställa upp. Men men nästa år kanske blir bättre :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Relativ lugn och grå dag för mig. Spenderat större av dagen framför serier och försökt kurrera mig. Jag är inte tillämpad för att vara sjuk känner jag, seg och deg livet är inte min grej. Men det kommer kanske ändå något gott utav detta, jag får abstinens att göra något vettigt och därmed kanske jag får lite inspiration på köpet! Sett ett par avsnitt av Junior master chef, alltså jag tycker det är så facinerande, 8 åringar som komponerar ihop fantastiska maträtter och de vet precis vad det håller på med. Riktigt imponerande! :) 
Hoppas ni haft en fin dag ?

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Åkte in till Connect church härromdagen tillsammans med ett gäng härliga människor, kul att få lite omväxling! Resterande tid av helgen har gått till att vila, har nämligen lyckats åka på något otrevligt virus igen... Jag har varit sjuk jättemycket de senaste, dåligt immunförsvar kanske. Annars händer det inte så mycket mer, försöker ta en dag i taget, vissa är bättre än andra, men jag har väl accepterat de faktum för det kommer bli bra förr eller senare ?

Likes

Comments

Jag var på jakt efter en fondation efter att ha kännt mig missnöjd med de flesta jag testat. Men så fick jag tipset om Lumene triple stay matt makeup och jag älskar den! Den passar min hudtyp, innan hade jag fit me fondation som innehåller olja och de resulterade att jag såg väldigt oljig ut. Hur som haver så är denna fondation matt så det blir en snygg finnish och den ger inte ett för kakigt intryck. Jag köpte denna på kicks då man kan få hjälp med vilken nyans som passar än bäst, grymt smidigt! :) 

Likes

Comments