Grattis till alla fina mammor! Tycker ni borde få mer cred för allt gott ni gör! Min fina mamma fick buketten på bilden, tyckte den blev så fin. Älskar rosa pioner! 

Jag gick vaknade jättesent idag så det blev morsdag lunch hos farmor och farfar till frukost. Vi åt nyfiskad makrill, så värt att makrillsäsongen har dragit igång! Väl hemma så har jag städat, redigerat lite bilder och försökt planera upp veckan lite smått! :)  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vinnaren är @heydutchgirl - Grattis! Todiefor kontaktar dig inom kort! ?

Likes

Comments

Idag är jag trött men glad! Fått de flesta betygen från de kurser som avslutas nu till sommaren och jag känner mig jättenöjd med första årets prestation! Ser även väldigt positivt på andra året, då läser vi nästan bara handelsämnen och så har vi inga heldagar, bara halvdagar. Ska bli så skönt! Hur som helst! Idag är det fredag, så värt med helg igen! Efter skolan mötte jag upp Emma för att plåta en snabbis, vi trotsade ösregnet vilket gav oss ett rätt så coolt resultat! Väl hemma blev det en enkel lunch i form av gårdagens köttfärsoppa. Nu tänkte jag städa lägenheten och sen har jag lite att förbereda inför morgondagens bröllopsfotografering. :)) 
 

Likes

Comments

Hej på er vänner! Varit lite frånvarande det senaste dygnet, förlåt! Har haft lite allt möjligt och göra men x antal timmar har gått till att dra igenom en serie. Farligt hur fast man kan bli alltså! Men har även ägnat några timmar åt de sista plugget och igår kväll var jag tillsammans med Clara och körde beachvolly. Väldigt kul och spontant! Har precis gjort mig lite pannkakor men ska vidare och träffa Matilda en sväng nu! Kram! ?

Likes

Comments

En titt på gårdagens shoot med Elsa 
Hej på er! Kom precis hem från en liten kvällstur med moppen, tycker de är så extremt härligt. Dessutom hade jag sällskap. Innan var jag även ute på en biltur med Elias, det är verkligen något med mig och att åka fordon. Well, annars börjar jag bli klar med det mesta i kurserna som avslutas nu om någon vecka så idag ägnade jag min lektionstid famför serier istället. Mina lärare tycke det var okej, kanske jag också ska tillägga haha. Efter skolan så hängde Emilia och Caroline med mig hem för lite kvällsmat, jättetrevligt och få lite sällskap ibland :)) 
Nu har jag ett berg med disk att ta tag i, kram! ?

Likes

Comments Ville bara påminna er om rabattkoden "fiffiz" som ni kan använda på Daniel Wellingtons hemsida så får ni 15% rabatt! Koden går ut sista maj så passa på! :) 

Likes

Comments