Och så välkommnar vi vecka 27 som förhoppnings kommer bli hur grym som helst! Ska eventuellt en sväng till Danmark, imorgon ska jag in till Göteborg och till helgen så är det ännu en gång dags för hönökonferensen som brukar toppa sommarens roligaste vecka! :)
 
Igår kom mina småkusiner och knackade på fönstret för att fråga om jag ville komma till mormor och fika. Väl där så frågade Tuva om hon och Lova fick sova över hos mig, så söt haha gick ju inte att säga nej. Så inatt hade jag 2 små söta nattgäster här, väldigt mysigt faktiskt och vi roligt har vi haft med. Under dagen har jag även hunnit med att hämta en ny bok och köpt en såndär burk-mugg som ni ser på bilden ovan. Nu ska jag snart bege mig över till farmor och farfar för lite kvällsmat, men hoppas ni alla mår bra, kram! ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello! Jag har fortfarande inte stigit upp ur sängen denna morgon, som vanligt med andra ord. Jag har hittat på de ena och de andra under de senaste dagarna, var inne en sväng på volvo ocean race, fotograferat en del och hängt med kompisar. Känns ändå inte riktigt som sommar, saknar värmen, sol och bad men kanske har man turen att få smaka på de nästa vecka :)

Likes

Comments

I onsdags hade vi reunion med gamla klassen, så otroligt kul att träffa alla tillsammans igen! Kvällen bjöd på grillat, smorse, poker och ett himla bra sällskap! 

Dagens planer är att ta en promenix som nu har blivit en daglig rutin, så nöjd! Sen tänkte jag städa, ta en sväng till biblioteket, lämna lite papper på rvb och ikväll har jag en fotografering! Men andra ord så har jag en fullspäckad men rolig dag att se fram emot! Hoppas ni mår bra, kram :)

Likes

Comments