Hellu! Jag börjar äntligen friskna till nu känns väldigt befriande så nu ska jag se till och ta vara på resterande veckorna av sommarlovet. Tänkte dra igång med lite kvällsmat här snart men innan ska jag redigera klart lite bilder, efter tre plåtningar så blev de ju en del men jag har bara en shoot kvar nu efter dagens jobb. Här har ni lite snaps från igår :)


​Fina @gertrudes :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund på färjan på väg in till Göteborg. Har tre plåtningar idag plus att jag förmodligen ska hälsa på Nicolina en sväng. Solen börjar kika fram här och humöret är på topp. Något säger mig att detta kommer bli en riktigt bra dag :))

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter för tillfället och planerar lite inför resten av veckan. En av det roligaste sakerna jag vet, planera! Måste pallra mig iväg och handla idag, inte varit affären på flera dagar så kylen står i princip tom här. Annars så rullar livet på, jag känner mig lite bättre idag så har faktist gjort lite allt möjligt. Jag ska strax åka iväg för att träffa Emma och lite senare blir det planeringsmöte inför en konferens vi ska på nästa vecka, tror det kommer bli riktigt kul! :)

Likes

Comments

Idag fick det bli våfflor till frukost, ibland måste man ju lyxa till det lite. Har under förmiddagen plåtat lite produkter till en framtida kund, hade varit så kul om jag fick de jobbet så nu gäller det bara att hålla tummarna. Tänkte ta tag i lite tvätt snart, orkar inte göra så mycket nu när jag inte mår bra så har massa fix som egentligen borde göras. Men man får väl ett frikort om man inte är fysiskt kapabel till att utöva arbetet tänker jag. Nåja humöret är det inget fel på iallafall, intalar mig själv att tänka positivt och se möjligheter istället för problem :))

Likes

Comments

​Idag kände jag mig lite pysslig så har påbörjat att göra ett matschema, tänker förmodligen använda mig av post-it lappar som är lätta att byta ut varje vecka. Ett annat påbörjat projekt är att göra en slags anslagstavla som man kan ha lite som en almanacka. Alltid kul att ha lite kreativa saker att sysselsätta sig med :) 

Likes

Comments