Dress - Bikbok / Skärp - Gina

Fyndade denna enkla klänning på Bikboks rea för ynka 49kr. Tror jag kommer använda den mycket i höst då den är så bekväm, förmodligen tillsammans med ett par höga boots och en mysig kappa. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er finisar! Denna veckan har jag tidig vecka så jag var uppe med tuppen klockan 6.00, relativt segt men jag är redan hemma igen så det finns väl för och nackdelar.

Idag har jag rätt mycket på agendan, ska strax åka till mormor och äta lunch, sen måste jag iväg och handla, förhoppningsvis hinner jag komma iväg till banken också! Bilder ska redigeras, inlägg till veckan ska fixas och sen tänkte jag plåta outfit också, som troligen kommer upp lite senare så missa inte det! Härligt med mycket att göra, tycker det inleder denna veckan väldigt bra om jag får säga det själv! Önskar er alla en toppenvecka plus att jag skickar lite måndagspepp-kramar :)

Likes

Comments

Fina klåva igår! Jag jobbade mellan 11-16 igår och därefter körde pappa in mig till stan. Skulle nämligen på tjejmiddag och sleepover med några tjejer från min klass, väldigt trevligt! Nu sitter jag redan på bussen på väg hem igen, eftersom det är söndag så har jag lite att ta i tu med! Hoppas ni haft en toppehelg, kram! :)

Likes

Comments

Har du någon gång kännt dig värdelös, hopplös och misslyckad? Att allt bara blir fel. Alla har vi nog haft våra nedgångar. Men det är väl en del av livet gissar jag. Det är okej att vara ledsen, att känna, och få ut alla sina känslor. Men om allt skulle vara bra hela tiden så tror jag inte heller att vi skulle uppskatta det bra stunderna på samma sätt.

Jag skulle vilja uppmana dig idag att ta vara på dig själv. Var rädd om dig. Var rädd om ditt hjärta & din kropp. Låt ingen utnyttja dig. Tro mig! Du är värd så mycket mer. Du är en människa, skapad till en fantastisk individ, det finns ingen som är bättre på att vara du än du själv. Du räcker och duger precis som du är. Låt ingen säga något annat! Du har ett liv och det är dyrbart så se till att ta vara på det. Tro på dig själv, följ dina drömmar, våga fråga om hjälp och lyssna till de som gått före, de har ju faktiskt lite mer erfarenhet av livet. Glöm inte att sprida lite kärlek och glädje längs vägen. Delad glädje är dubbelglädje! ;)

Likes

Comments

Efter några dagar som veckans blogg här på Nouw så har det kommit än och annan nykomling. SÅ roligt tycker jag! Därför tänkte jag passa på att ta tillfälle i akt att faktiskt fråga vad ni vill läsa om. Under veckan så har det varit lite blandat, ni har alltså fått ta del av lite olika kategorier. Men nu ger jag er chansen att påverka, vad vill ni läsa om? Om det är något specifikt inlägg ni vill är ute efter så är det bara att lämna en kommentar :))

Likes

Comments

1. Träna. Du kanske har mål med din träning? Då är hösten ett perfekt läge att ta tag i saken. Har du tid för facebook så har du tid att träna! Haha så bra va! Kroppen mår bra av att röra sig! Samtidigt får du chansen att rensa dina tankar och känna att du gör något vettigt! För en hållbar vardag så, sov bra, ät bra, rör på dig lite varje dag, och skratta. Mycket!

2. Ljus. Utnyttja de soltimmar som finns! Många människor blir väldigt deppiga av mörkret, så ut med dig, sitt inte bara inne och dega. Istället för att sitta framför datorn i flera timmar, läs en bok. Visst läsa kanske inte är så kul men du mår bättre än att sitta framför datorn!

3. En bra kombo. Planera in mysiga grejer med dina kompisar! Jag och Alice kollade på Hollywoodfruar tillsammans varje Tisdag förra hösten, och så turades vi om att fixa något gott tilltugg. Något som lyfter upp vardagen helt enkelt! För vem tycker inte att en bra serie + något gott och äta + bästis är en bra kombo?

4. Förändring. Du kanske har tröttnat på hur ditt rum ser ut? Eller din garderob? För att göra livet lite roligare så behöver vi pröva på nya saker. Var lite spontan och möblera om ditt rum en dag när du har tråkigt eller varför inte åka in och shoppa massa mysiga höstkläder!

5. Vad gör dig glad? Ta ett papper och skriv upp vad du tycker om att göra! Under hösten kanske du gillar att strosa runt i myskläder, tända massa ljus, köpa lite godis och mysa rejält framför en film med en kompis? Unna dig den där fina tröjan som du har kikat in, ta tid för dig själv och gör saker som gör dig glad! Om du inte vet vad som gör dig glad så kan du alltid göra andra glada! Eller både och! ;)

6. Om du mår dåligt. Skriv ner allt du känner. Vad är det som får dig att må så dåligt? Vad kan du göra för att lösa det? Om du har någon i din närhet som du har förtroende för så var inte rädd att prata med dom om det. 

7. Planera. Man kan inte ha koll på allt men när det är prov varje vecka så är det en fördel! Gå och köp dig en snygg kalender eller ladda ner appen "my life organizer" använder den dagligen! Man mår inte bra av att stressa så satsa på dom ämnena i skolan som du verkligen tycker är kul! Man får lära sig att acceptera att man inte kan vara bra på allt helt enkelt, alla är vi bra på olika saker! Sen med alla dessa läxor, låt dom inte ligga och dröja. Ta tag i det direkt så blir det inte lika jobbigt! Om ni vill veta hur jag minskar min stress så kan ni se hur jag brukar lägga upp min vardag HÄR :) 

Likes

Comments