Ibland kommer det nedslag i livet. Man känner att man har nått botten och bokstavligen allt är dåligt. Man kanske har problem hemma i familjen. Börjat bråka med sina vänner. Förlorat någon nära. Många gånger så handlar det om relationer för dem är så sköra. Människor är sköra. När man väl är på botten så kan det kännas som att allt är kört och det inget hopp finns kvar. Men enligt mig så går det alltid att se ett ljus i mörkret. Det går om man bara bestämmer sig för det. Kan jag så kan även du. :)

Det kanske inte alltid går att sätta finger på exakt vad som gör att man mår dåligt så då kan det vara bra att få en klarare bild. Jag gillar när man får det konkret så jag skulle skrivit ner svaren på ett papper men det går väl lika bra att tänka dem i huvudet om man föredrar det. Vad är det som får mig att må dåligt? - Klura lite på det och skriv ner allt du kan komma på. Rangordna sedan alla saker från 1-10. Det som är värst är prio 1 i det här fallet.

Finns det något som du kan göra själv för att lösa situationen? Du kan också ta hjälp av någon som du har förtroende för, var inte rädd för att berätta hur du känner, det kan vara en extrem lättnad att få prata av sig lite. Det är vad vänner är tillför, man ska bära varandras bördor. :) Vissa situationer kan vara svårare än andra men om det är du som har gjort ett misstag, försök ställa saker till rätta igen. Mer än så kan du inte göra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessa läckra stövletter är nykomlingar i garderoben. Hann och använda de en gång innan operationen så det var ju alltid något! Men inom en snar framtid kanske det går igen och då ska ni få bättre bilder i form av ett outfitinlägg! 

Likes

Comments

Nu läser jag alldeles för många böcker samtidigt känner jag, men alla är väldigt givande! Senaste tillskottet är Fredrik Eklunds bok Sälj som jag velat läsa ett bra tag, så ska bli riktigt intressant att sätta näsan i denna framöver.

Idag satte jag klockan på 9 för att utnyttja förmiddagen så bra som möjligt. Framåt 12 var jag klar med dagens skolarbeten och då for jag iväg på lite ärenden. Var bland annat nere och kika på golv och lite saker som jag behöver till min sängavel som jag ska pyssla ihop. Ikväll kommer mina mysisar och kollar på Hollywood fruar med mig, så mysigt nu under hösten! :)

Likes

Comments

​Här har vi före & efterbild! Säg hejdå till mitt långa hår! Klippte av 8 på längden och sen ville jag klippa upp så det blev lite mer volym. Framifrån så rök en bra bit av luggen också! Så skönt med lite förändring! :) 

Likes

Comments

Balkongmys

Idag känner jag mig pepp och glad! Ny vecka, nya möjligheter plus att vädret är helt underbart! Spenderat en bra stund ute på bakongen idag, så mysigt att komma ut lite och samtidigt få lite plugg gjort. I förmiddags var jag även och frächade upp mitt hår, blev minnsan lite förändring! Kika in lite senare så får ni se! Önskar er alla en forstsatt härlig dag, puss! :) 

Likes

Comments

Hellu! Idag har jag fortsatt min sängjakt! Var inne på Mio och pröva ett flertal olika kontentineltalsängar. Det är verkligen så svårt, finns så massa olika finesser och välja mellan. Hursom helst så blev det faktiskt så att jag gick ut med ett leende på läpparna och ett kvitto i handen! :)

Likes

Comments