God morgon vänner! Idag planerade jag att sova ut riktigt ordentligt och hjälp vad skönt det var! Invigde även min nya fabulösa säng inatt, kommer sova som en prinsessa framöver, det kan vi vara säkra på! Idag är det inflyttning som gäller så jag ska ta mitt pick och pack från mormor och börja organisera all min förvaring är hemma. Sen är det bara lite småfix kvar som jag kan ta lite närsom! Åh! Ska blir så roligt att få visa er helheten sedan. Stay tuned! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En liten sneak på dagens sötnöt som jag fotade i förmiddags!

Likes

Comments

Hello! Veckan springer iväg och snart är man tillbaka i skolbänken, känner mig ändå väldigt pepp på att gå tillbaka till mer strikta rutiner. Jag har många bollar i luften just nu, det är mycket fix i lägenheten som tar de mesta utav min tid. Men som jag har längtat och planerat så känns det så fantastiskt att äntligen få ordning på allt.

Min dag startade med ett möte vid 10, lite utav en presentation av de olika bolag som jag förmodligen ska börja arbeta för. Så roligt verkligen! Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten och tänkte bocka av ännu lite saker som behövs tas tag i. Igår fick vi upp sängen som blev så himla fin och lite annat smått och gott på väggarna, idag hoppas jag få upp tv:n, en hylla, flytta ner skänken och måla hallgolvet. Det är en del så lika bra att jag sätter igång! Hoppas ni får en fin dag, massa kramar :)

Likes

Comments

Kände att det var dags för lite förändring här på bloggen som sagt och efter snart ett år med samma header så är det dags att pröva något nytt. Jag har faktiskt aldrig haft en header som bara är en bild på mig, känns inte som jag alls haha! Men nu utmanar jag mig själv här, får se hur länge jag känner mig bekväm med detta. Tycker ni det blev fint? Eller var headern som jag hade innan bättre? :)

Likes

Comments

Hemmagjord sänggavel

Visst blev den fin! Är så galet nöjd och lite imponerad att vi verkligen lyckades, tog sin lilla tid men värt det i slutändan! :)

Likes

Comments

Hej på er vänner! Ber så mycket om ursäkt för min frånvaro igår, var nämligen upptagen med att bygga sänggavel. Det tog sin lilla tid men resultatet blev över förväntan! Kika in lite senare ikväll så ska jag se till att få ett par bilder. Efter bygget igår så hängde Emma med mig hem för en sleepover och på bild får ni ta del av vår mumsiga frukost. Bra start på lovet minsann! Och bättre blir det för det är plåtning på gång och sen ska jag även hem till lägenheten och måla golv. Kreativiteten flödar vilket gör mig så glad! Hoppas ni alla får ett riktigt toppen-lov! Ta hand om varandra, kram :))

Likes

Comments