För er som inte vet så kommer jag att börja på Jensens gymnasie till hösten, där har jag kommit in på handelslinjen. Anledningen att jag fastnade för just Jensens var för att jag gillar verkligen deras upplägg. Jag kommer att gå halvdagar mellan 8.00-12.00 eller 12.00/13.00 - 17.00. Sen har det något som kallas för pedagogisk promenad varje dag, då har man lektion samtidigt som man är ute och får sig lite frisk luft.
 
Som jag har förstått så är det väldigt viktigt att man ska vara självständig, det är mycket eget ansvar o.sv. Man får en Chromebook av skolan och de använder sig av googel apps for education vilket jag tycker verkar vädligt smidigt då man inte får så mycket läroböcker för allt finns redan på datorn, sen kan man även få respons på arbeten av lärare i självaste arbetsprocessen. Under gymnasieperioden har man även en coach som hjälper än att utvecklas och nå de mål man vill. Utöver dessa saker så kommer jag ha 15 veckors praktik då jag går handel och i undervisningen så är det är mycket fokus på entreprenörskap, marknadsföring och ledarskap. 
 
Enligt mig så låter detta som en perfekt skola för mig, det ända som oroar mig är klassen för jag vet ingen som ska börja där. Men jag tror och hoppas att jag kommer att trivas. Om du vill veta om Jensen passar för dig så tycker jag att du ska pröva att göra testet på deras hemsida HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments