Haha ovanför ser ni anledningen varför jag helst inte visar mitt face på bild. Lyckas alltid göra någon ful min eller liknande...-.- 
 
Nu börjar det dra ihop sig, bara 4 timmar kvar innan vi beger oss till Phukets flygplats. Lite svårt att fatta att vi ska åka hem nu, typ som det var när vi skulle åka. Men trots, sjukdom, inget blev som planerat, så tycker jag ändå att jag kan summera denna resa som en rolig och minnesvärd resa. För visst fanns det ett ljus i allt mörker om man säger så.
 
Nu gissar jag att ni där hemma är på avslutning, de flesta iaf. Ni är överllyckliga för att ni äntligen fått lov, och jag glädjs med er hörrni! Känns lite elakt att komma hem dagen efter alla har slutat, fick 2 veckor x-tra jullov lite orättvist ju! Men jag längtar hem efter ett riktigt jullov hemma i kalla sverige nu! Och mormors köttfärslimpa, potatis och gräddsås hoppas jag på när vi kommer hem, mm vattnas i munnen på mig! 
 
Sista dagen här nere i Thailand spenderades på surfers beach ända fram tills 17.00 sen vart det sista marknaden, alltså sista shoppingen för min del så det blev en himla massa underkläder, en sminkborste och en till väska. Hyfsat nöjd med min shopping ändå, tänker att jag visar allt när jag kommer hem! :) Ja det var väl allt för mig den här gången, vi hörs igen när jag är på svensk mark. Lots of love - Fiffi ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments