Ibland kommer det nedslag i livet. Man känner att man har nått botten och bokstavligen allt är dåligt. Man kanske har problem hemma i familjen. Börjat bråka med sina vänner. Förlorat någon nära. Många gånger så handlar det om relationer för dem är så sköra. Människor är sköra. När man väl är på botten så kan det kännas som att allt är kört och det inget hopp finns kvar. Men enligt mig så går det alltid att se ett ljus i mörkret. Det går om man bara bestämmer sig för det. Kan jag så kan även du. :)

Det kanske inte alltid går att sätta finger på exakt vad som gör att man mår dåligt så då kan det vara bra att få en klarare bild. Jag gillar när man får det konkret så jag skulle skrivit ner svaren på ett papper men det går väl lika bra att tänka dem i huvudet om man föredrar det. Vad är det som får mig att må dåligt? - Klura lite på det och skriv ner allt du kan komma på. Rangordna sedan alla saker från 1-10. Det som är värst är prio 1 i det här fallet.

Finns det något som du kan göra själv för att lösa situationen? Du kan också ta hjälp av någon som du har förtroende för, var inte rädd för att berätta hur du känner, det kan vara en extrem lättnad att få prata av sig lite. Det är vad vänner är tillför, man ska bära varandras bördor. :) Vissa situationer kan vara svårare än andra men om det är du som har gjort ett misstag, försök ställa saker till rätta igen. Mer än så kan du inte göra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments